"De groeiende ontvankelijkheid voor de innerlijke schatten"

Rob van den Haak

Als gecertificeerd procesbegeleider en ademtherapeut, Tarra Lanzilli, is mijn beroep meer dan slechts een professionele toewijding - het is mijn roeping. Mijn reis begon als een persoonlijke zoektocht naar groei en heling door het overwinnen van eigen trauma's. Mijn passie om kennis te delen en anderen te begeleiden op hun reis naar innerlijke transformatie komt voort uit mijn eigen ervaringen, waardoor vele levens positief zijn beïnvloed.

In mijn zoektocht naar wijsheid en heling heb ik holistische benaderingen ontdekt, waarbij ik de kracht van een holistische visie combineerde met het moderne leven. Mijn reis bracht me naar diverse culturen en tradities, waar ik de onschatbare waarde van natuurlijke geneeswijzen en plantmedicijnen leerde kennen. Deze rijke ervaringen hebben me geïnspireerd om oude wijsheid te integreren in het hedendaagse leven.

Voor mij is dit geen gewoon werk; het is een persoonlijke roeping om anderen te begeleiden op hun pad van groei, heling en innerlijke transformatie.


De filosofie van Tarra Lanzilli

Bij Tarra Lanzilli geloof ik in de kracht van integratie, waarbij holistische benaderingen en hedendaagse praktijken samenkomen om evenwicht en welzijn te bevorderen. Ik moedig je aan om je eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te omarmen, terwijl je leert van het verleden en richting geeft aan de toekomst.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis naar heling, groei en welzijn. Samen kunnen we jouw unieke pad verkennen en bouwen aan een leven dat vervuld is van balans, betekenis en innerlijke harmonie.


Welkom bij Tarra Lanzilli - Waar jouw reis naar welzijn begint.


Mijn locatie

Voor vragen over de ceremonies of iets anders, aarzel niet om contact met mij op te nemen.  Voel je welkom voor een onvergetelijke innerlijk reis!