"De groeiende ontvankelijkheid voor de innerlijke schatten"

Rob van den Haak

Ik begrijp dat persoonlijke groei en innerlijke transformatie vaak een diepgaande reis vereisen. Daarom bied ik coaching en begeleiding aan die de integratie van truffels en plantmedicijnen omarmen als krachtige hulpmiddelen op deze reis. Mijn coaching benadrukt een holistische aanpak van welzijn, waarbij ik de helende krachten van de natuur omarm. Truffels en plantmedicijnen hebben eeuwenlang deel uitgemaakt van rituelen en genezingspraktijken over de hele wereld. Ze kunnen dienen als poorten naar diepe innerlijke wijsheid, zelfontdekking en heling.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden, persoonlijke groei, genezing van trauma's of een dieper begrip van jezelf en je levensdoel, mijn coaching en de integratie van truffels, plantmedicijnen en Breathwork kunnen je ondersteunen op je reis. Ik bied een veilige, ondersteunende omgeving waarin je de kracht van deze eeuwenoude hulpmiddelen kunt verkennen en integreren in je leven.

Bij Tarra Lanzilli ben ik toegewijd aan het faciliteren van jouw persoonlijke groei en transformatie. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en de mogelijkheden van coaching en plantmedicijnintegratie te verkennen, zodat je je innerlijke reis kunt beginnen en de kracht van zelfontdekking kunt omarmen. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met je partner, gezin of in een andere samenstelling sessies te ondergaan.


Voor vragen over de ceremonies of iets anders, aarzel niet om contact met mij op te nemen.  Voel je welkom voor een onvergetelijke innerlijk reis!