"De groeiende ontvankelijkheid voor de innerlijke schatten"

Rob van den Haak

Truffel Ceremonie

Het volgen van een truffelceremonie bij mij is een unieke belevenis waarbij psilocybine-bevattende truffels worden gebruikt om een psychedelische ervaring op te wekken. Deze ceremonie wordt vaak ingezet voor diepgaand inzicht, spirituele groei en behandeling van psychische aandoeningen, met voorbereiding en intenties als essentiële elementen.

Tijdens de ceremonie daal je af naar het onderbewuste, wat nieuwe inzichten of krachtige therapie kan bieden. Truffels brengen een diepe, versterkte bewustzijnstoestand teweeg, vergelijkbaar met diepe meditatie. De effecten verlopen in drie fasen, met intensere percepties en mogelijk hallucinaties. Het is gebruikelijk om synesthesie te ervaren, waar zintuigen samenvloeien.

Een truffelceremonie is een krachtige en complexe ervaring met potentieel diepgaande gevolgen voor persoonlijke groei en bewustzijn, en ik begeleid je graag op deze reis.

Sacred Cacao Bliss Ceremonie

Het volgen van een Sacred Cacao Bliss ceremonie bij mij is een kans voor een diepgaande innerlijke reis met ondersteuning voor inzichten, heling en zelfliefde. Dit ritueel maakt gebruik van Sacred Cacao Bliss, een krachtige combinatie van natuurlijke elementen zoals rauwe cacao, kruiden, psilocybine en Ayahuasca-tinctuur. Het opent de deur naar zowel het onderbewuste als het universum, waardoor bewustzijnsgroei en diepgaande inzichten mogelijk worden.

Tijdens een Cacao Bliss ceremonie kunnen verschillende uitdagingen worden aangepakt, waaronder depressie, burn-out, angsten, trauma, zelfinzicht, stressvermindering, relatieproblemen, heling, spirituele groei en het ontdekken van levensmissie. De ceremonie biedt een zachte benadering om verborgen emoties en herinneringen naar de oppervlakte te brengen, nieuwe hersenverbindingen te vormen en oude angsten los te laten. Dit kan leiden tot verlichting van aandoeningen zoals trauma, posttraumatische stress, burn-out, depressie en verslaving. Ik begeleid je graag op deze reis van zelfontdekking en heling.


Voor vragen over de ceremonies of iets anders, aarzel niet om contact met mij op te nemen.  Voel je welkom voor een onvergetelijke innerlijk reis!