Agenda

Hieronder kun je diverse groepssessies en individuele sessies bekijken en intakegesprekken plannen op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.


13 of 20 januari 2024 - Verbonden Ademcirkel sessie

Tijdens deze speciale dag nodigen we je uit om de kracht van bewust verbonden ademhaling te ontdekken en de potentie van groepsenergie te ervaren. Verbonden ademhaling opent de deuren naar meer ruimte in je lichaam, waardoor je de vrijheid hebt om oude bagage los te laten die niet langer nodig is. Hiermee kun je oude pijn, spanningen en stress verwerken, waardoor de last die je met je meedraagt vermindert en zelfs oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!Bereid je voor op een dag vol transformatie en innerlijke vrijheid, waarbij je samen met anderen de kracht van ademen zult ervaren. Samen creëren we een ruimte voor heling en groei en deel je in de energie van de groep. Laat de ballast los en adem in de frisse lucht van transformatie.Kom en doe mee, en laat jezelf ademen in een nieuwe staat van welzijn.

Lees meer »

15 december 2023 - Sacred Cacao Bliss Ceremonie

Dompel jezelf onder in de magische wereld van cacao en ontdek een diepere verbinding met jezelf en anderen tijdens onze Sacred Cacao Bliss Ceremonie op 15 december 2023. Tijdens deze betoverende ceremonie zullen we de oude wijsheid van cacao eren en gebruiken om een diepgaande reis naar innerlijke rust en zelfontdekking te creëren. Cacao, beschouwd als een heilige plant, heeft eeuwenlang mystieke en helende krachten aangeroepen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze ceremonie en te ervaren hoe Cacao Bliss je kan helpen je hart te openen en diepe persoonlijke inzichten te verkrijgen.

Lees meer »

Plan zelf je innerlijke reis in 2023!

Welkom bij Tarra Lanzilli, waar ik je uitnodig om je innerlijke reis van groei, genezing en zelfontdekking te plannen. Ik bied een scala aan transformatieve sessies, waaronder Body Remembers Trauma Therapy, Trauma Release Breathwork, Sacred Cacao Bliss, en Truffle Ceremonies. Om je reis te beginnen, kun je nu een intakegesprek inplannen. Samen met jou kiezen wij voor de juiste sessie, afgestemd op jouw behoeften en doelen. Bij Tarra Lanzilli streven we naar een holistische benadering van welzijn, waarbij we de kracht van de natuur en eeuwenoude rituelen omarmen.

Lees meer »

Voor vragen over de ceremonies of iets anders, aarzel niet om contact met mij op te nemen.  Voel je welkom voor een onvergetelijke innerlijk reis!