"De groeiende ontvankelijkheid voor de innerlijke schatten"

Rob van den Haak

Body Remembers Trauma Therapy

Het ervaren van Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) bij mij is als het doorlopen van een zorgvuldige gids voor het bevrijden van trauma's en vastgehouden stress in je lichaam. Ik leg de focus op het activeren van de Psoas-spier, wat een diepe heling in je onderbewuste mogelijk maakt. Mijn liefdevolle aanpak helpt je bij het loslaten van mentale, emotionele en fysiologische spanning. Onverwerkte trauma's en stress hebben zich opgehoopt in je zenuwstelsel, spieren en bindweefsel, en met BRTT® moedig ik je lichaam aan om deze spanningen los te laten, wat een kalmerend effect heeft op je zenuwstelsel.

BRTT® bij mij biedt een persoonlijke reis naar bevrijding van emotionele lasten, herstel en zelfontdekking. Het stelt jou in staat om diep verborgen emoties en trauma op te lossen, waardoor je een nieuw gevoel van innerlijke vrijheid en veerkracht kunt ervaren. Mijn benadering van BRTT® richt zich met zorg op zowel je lichaam als je zenuwstelsel, en het opent de deur naar een liefdevolle ontdekkingsreis naar welzijn.

 

Body Remembers Trauma Therapie helpt bij:

  • Verminderen van burn-out symptomen, depressie, stress
  • Verbetering van energie en uithoudingsvermogen
  • Vermindering van lichamelijke klachten (migraine, rug-, nek- en schouderklachten)
  • Loslaten van beklemmende emoties, gebeurtenissen en angsten
  • Verlichting van chronische aandoeningen

Trauma Release Breathwork

Het ervaren van Trauma Release Breathwork® (TRB®) bij mij is als een diepgaande ademhalingsreis die je helpt onverwerkte trauma's en onderdrukte emoties los te laten. Deze techniek omvat zeven ademhalingstechnieken die een transformerende innerlijke reis mogelijk maken en een verbinding creëren met diepgewortelde overtuigingen en levenservaringen. Tijdens een TRB®-sessie begeleid ik je door deze technieken, die gedachten, gevoelens en emoties activeren en soms een trance-achtige ervaring veroorzaken.

De kracht van TRB® ligt in het vermogen om toegang te krijgen tot diep verborgen herinneringen en emoties, zelfs uit vroegkinderlijke stadia of vorige levens, die in het lichaam zijn opgeslagen. Deze methode omvat een begeleide ademhalingssessie met meditatieve muziek.

Tijdens het ademen open je de deur naar het onderbewuste, waar je opgeslagen emoties en trauma's kunt loslaten of resetten. Dit brengt je in een diepe meditatieve staat, bevordert contact met jezelf en je lichaam, en stimuleert heling. Na de sessie kun je meer gegrond zijn, met verminderde angst en depressie, en een gevoel van ontspanning en rust ervaren. TRB® is een krachtige manier om de lagen van jezelf te verkennen, met heling op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 


Voor vragen over de ceremonies of iets anders, aarzel niet om contact met mij op te nemen.  Voel je welkom voor een onvergetelijke innerlijk reis!